To właśnie był najpiękniejszy, najbardziej stylowy element logo, nawiązujący do wieloletnich tradycji marki - stylizowany napis + ten wieniec. A teraz powrócili do stylu z favoritki :/
M.
Elektronika Samochodowa AUDI VW SEAT SKODA
VAS VCDS
WWA - GROCHÓW
siema koledzy!!
mam problem z autkiem mianowicie ucieka mi plyn chlodzacy tylko co moz ebyc objawem??odstawilem do mechanika bardzo dobrego w moim miescieposprawdzal wszystko chłodnica jest oki wszystkie wezyki zbiorniczek tez wpozadku auto ma normalna moc nie kopci na niebiesko ani bialo normalny czarny dymek mam nadzieje ze nie uszcelka ani nic z glowicadzieki z gory pozdrawiam
moti86, sprawdz czy nie cieknie pompa wody, lub odpal silnik i sprawdz czy nie jest pekniety trójnik wchodzący do silnika u mnie to było właśnie przyczyna.
U mnie sprawczynią ubytku okazała się nagrzewnica. Sprawdz czy na podłodze w miejscu gdzie stopy trzyma pasażer jest sucho, jeśli nie to - patrz pierwsze zdanie.
To że pompa jest nowa to nie znaczy ze nie moze cieknac u mnie wszycy mechanicy mowili ze uszczelka pod glowica. a ja przypadkiem odkrylem ze na dole chlodnicy zrobila sie dziurka i przez nia lecialo
sa takie mozliwosci:
Pompa wody, wezyki, chlodnica, uszczelka pod glowica oraz nagrzewnica z nikad indziej nie moze uciekac plyn
Komentarz